Kobe, koning van de nacht - Goiran, Anne-Lyse, ....-; Moulis, Anthony, ....-; Vanbrabant, Roger, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Wanneer Kobe het voor de zoveelste keer te bont maakt in de klas, wordt hij van het internaat gestuurd. Hij besluit om nog een laatste stunt uit te halen: een hele nacht alleen doorbrengen in het schoolgebouw. Alhoewel, alleen?
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Fantasie; Internaat