Asteria - Nederlof, Bianca, 1980-; Boeykens, Hans, ....-; Vanleeuw, Hanne, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
“De kans is klein dat dit geluidsfragment de Aarde ooit bereikt. Toch wil ik mijn verhaal doen. Mijn naam is Rhea en ik ben tien jaar. Maar als jullie dit bericht ontvangen, is het bijna dertig jaar geleden dat ik met mijn vader aan boord ging van de Asteria II. Dat was in het jaar 2099. Drie dagen geleden werd ik wakker uit mijn cryo-slaap. In de dagen erna is er veel gebeurd. Ik zal je erover vertellen …”
AVI M6
Genre: science fiction
Vierde leerjaar
Keywords: Leesboeken; Lager onderwijs