Gids voor sociale reglementering in ondernemingen : uitgave 2024 - Verbrugge, Francis, ....-; Caluwaerts, Isabelle, ....- (Mechelen : Wolters Kluwer Belgium, 2024)
De Gids voor sociale reglementering in ondernemingen is al meer dan 30 jaar een referentiewerk op het vlak van het Belgisch sociaal recht. Naast de klassieke arbeidsovereenkomst behandelt het ook verschillende bijzondere arbeidsovereenkomsten met betrekking tot deeltijds werken, handelsvertegenwoordigers, studentenarbeid, telewerk, tijdelijke arbeid en uitzendarbeid, … Daarnaast komt het socialezekerheidsstelsel toepasselijk op werknemers (bijdragen, tewerkstelling van gepensioneerden, …) uitgebreid aan bod.
Geactualiseerd tot 31 januari 2024
Keywords: HR