Spit, spet, spat! - Coudol, Élisabeth, ....-; Dewalle, Mahdi, 1980- (Averbode : Averbode, 2024)
Het is vandaag lekker warm. Aap is moe en wil een dutje doen. Maar Nijltje en zijn vrienden willen in het water spelen...
Leesreeks voor het 1e en 2e leerjaar - AVI E3 AVI E4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.
Keywords: Spelen