Het kasteel van oom Cactus / Een dagje strand - Falzar, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Strip: Het kasteel van oom Cactus: Robbe en Bas zijn aan zee. Ze maken een groot zandkasteel. Zal het de golven kunnen trotseren? - Verhaal: Een dagje strand: Cowboy Bill wil een dagje naar het strand. Hij kan Zwarte Jack niet alleen laten. De bandiet mag mee. Wat is hij blij! Maar... wordt het echt een leuke dag?
AVI - E4
Keywords: Leesboeken Lager Onderwijs