Al het blauw van de hemel - Da Costa, Mélissa, ....-; van der Straaten, Anne, ....-; Dekker, Els, ....- (Antwerpen : Manteau, 2024)
Wanneer bij Emile jongdementie wordt gediagnosticeerd, weigert hij zijn laatste jaren in een medische mallemolen en met meewarige familie en vrienden door te brengen. Stiekem koopt hij een camper en plaatst een zoekertje voor een reisgezel. Tot zijn eigen verbazing krijgt hij antwoord van Joanne, een jonge mysterieuze vrouw. Het is de start van een adembenemend mooie roadtrip.
Keywords: Jongdementie; Roadnovel; Roman; Vriendschap