Draakje Vurig op school - Intrabartolo, Josina, ....-; Van Olphen, Janneke, ....-; Goudappel, Martine, ....- (Bennekom : Scrivo Media, 2022)
Het enthousiaste Draakje Vurig doet erg zijn best op school. Hij vindt het er leuk, maar soms gebeurt er wel erg veel om hem heen. Na zo’n drukke schooldag kan dan zomaar de vlam in de pan slaan… Ook dit nieuwe avontuur van Draakje is herkenbaar voor alle wilskrachtige, maar tegelijkertijd zo gevoelige heethoofdjes.
3-5
Keywords: Hooggevoeligheid; Prentenboek; Sterke wil