Draakje Vurig en het vuur - Intrabartolo, Josina, ....-; Van Olphen, Janneke, ....-; Goudappel, Martine, ....- (Bennekom : Scrivo Media, 2022)
Draakjes vriendjes willen niet met hem spelen omdat ze bang zijn dat hij boos wordt en vuur gaat spuwen. Draakje baalt van die stomme vlammen. Gelukkig laat zijn familie hem zien dat hij ook blij mag zijn met zijn vuur. In dit nieuwe avontuur mag Draakje ontdekken dat zijn vurigheid ook heel waardevolle kwaliteiten met zich meebrengt. Draakje Vurig en het vuur is het 4e deel in de serie van Draakje Vurig. De thema's die in de boekjes worden behandeld zijn heel herkenbaar voor veel kinderen die Hooggevoelig zijn in combinatie met een sterke wil.
3-5
Keywords: Hooggevoeligheid; Prentenboek; Sterke wil