Ontroerd. (Antwerpen : Sereni NV, 2023)
Ontroerd is een magazine over afscheid, verdriet en rouw. Uitgegeven door Sereni, een netwerk van uitvaartplanners.
Doelgroep: volwassenen
Nederlands.
Keywords: Rouwverwerking