AI, de hype voorbij : alles waar we om geven beter maken. - Janssen, Jackie, ....- (Leuven : LannooCampus, 2024)
AI, de hype voorbij erkent de mogelijkheden die artificiële intelligentie (AI) biedt, maar kijkt ook verder naar het potentieel om organisaties van grond af aan te transformeren. Het boek gaat dieper in op alledaagse toepassingen van AI, zoals navigatiesystemen in auto's en gepersonaliseerde aanbevelingssystemen op streamingplatforms. Aan de hand van persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden schetst het een positief beeld van de toekomst door de immense kansen die AI biedt voor organisaties. Denk hierbij aan verbeterde efficiëntie, klantenservice op maat en baanbrekende innovaties. Dit boek dient als een gids voor iedereen die de impact van AI in de organisatie wil begrijpen en maximaal wil benutten.
Keywords: AI; Kunstmatige intelligentie