Muurbord interactief. - TTS International, ....- (Nottingham : TTS International, 2024)
Een weerbestendige sprekende wandkaart die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Plaats kaarten, voorwerpen of tekeningen in de 30 vakken en neem voor elk vak een boodschap van 30 seconden op. Het perfecte vakoverschrijdende hulpmiddel voor in de klas dat gemakkelijk te gebruiken is voor zowel kinderen als leerkrachten. De opnames worden gemaakt door simpelweg op de groene knop bij de zak te drukken en op te nemen in het zwarte vak aan de bovenkant. Met een simpele schakelaar van opnemen naar afspelen kun je de boodschap afspelen door nogmaals op de groene knop te drukken. Je kunt steeds opnieuw opnemen met zoveel vragen als je wilt. Je kunt een vraag stellen over wat er in de zak zit, een vraag in de zak beantwoorden of een beschrijving achterlaten. Enkele ideeën om te gebruiken: wiskundesommen, vormen herkennen, alfabet, storyboards, visueel tijdschema, onderwerpquizzen, tijdlijnen, emotiekaart, klassenregels, ster van de week, kinderrijmpjes, muziekinstrumenten, beroemde mensen en nog veel meer.
Keywords: Interactieve wand; Interactive wall; Kleuteronderwijs