Beter, Leuker, Sneller : optimaal ontwikkelen met AI - Last, Barend, ....-; Boomsma, Ilona, ....-; Laval, Jean-Luc, ....- (Amsterdam : Boom, 2024)
Beter, leuker en sneller werken met hulp van kunstmatige intelligentie. Wie wil dat nu niet? In een snel veranderende wereld staat de Learning & Development (L&D) sector voor nieuwe uitdagingen; kunstmatige intelligentie transformeert de manier waarop we leren, trainen en ontwikkelen. Dit vereist actie en upskilling. Hoe? Dat leer je in dit handboek. Dit praktisch naslagwerk – een spin-off van het recent verschenen en succesvolle Chatten met Napoleon – leert je effectief en verantwoord omgaan met de kansen en bedreigingen die AI biedt. Het biedt direct toepasbare inzichten en oplossingen voor de hedendaagse L&D-professional. Verrijkt met gastbijdragen van vooraanstaande figuren uit de sector, die elk hun unieke perspectieven en ervaringen delen. Daarbij wordt de inhoud geïllustreerd met talrijke praktijkvoorbeelden, waardoor theorie en praktijk samensmelten.
Keywords: Generatieve AI in onderwijs