Sensitieve intelligentie : het geheim van intuïtie en daadkrachtig leiderschap - Baeke, Ann, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2023)
Pioniers die ratio en intuïtie samenbrengen: it’s your time! Voel jij veel meer aan dan je collega’s, maar wordt je boodschap niet gehoord? Ben jij de gedreven professional die heel snel doorheeft wat er nodig is, maar daar blijkbaar alleen in staat? Heel wat bedrijven hebben wel de intentie om mens- en innovatiegericht te zijn, maar weinig organisaties slagen er ook echt in om dat doel te bereiken. Inzetten op sensitieve intelligentie is de sleutel. In dit boek deelt econoom en leiderschapsexpert Ann Baeke de geheime formules waarmee ze haar klanten – empaten, sensitieve snelle denkers, risicoanalisten en andere exoten – helpt aan het leiderschapsaanzien dat ze verdienen. Ze schreef dit boek speciaal voor ondernemers en senior leiders die heel scherpe antennes hebben, maar hun sensitiviteit niet altijd overgebracht krijgen. Boordevol concrete tips, ook voor de no-nonsensemanager.
Keywords: Emotionele intelligentie