Het niet-zo geheime dagboek - Eljadid, Hind, ....-; CM Gezondheidsfonds ([s.l.] : CM Gezondheidsfonds, 2024)
Tijdens het wachten dit niet-zo geheime dagboek gevonden? Open dit boek gerust en lees het verhaal van Amal. Maar weet dat dit niet alleen haar verhaal is. Het is ook het verhaal van 69.000 Vlaamse jongeren. Jongeren die wachten, net zoals jij hier even aan het wachten bent. Alleen weten deze jongeren niet hoe lang ze moeten wachten. Want jouw trein of bus komt zo meteen aan om je naar je bestemming te brengen. Of je afspraak daagt zo dadelijk op voor dat lekkere koffietje. Maar voor 69.000 jongeren lijkt de wachttijd voor psychologische hulp eindeloos. Die wachttijd loopt vaak tot een jaar op. En dat is te lang. Daarom schreven we dit boek. Voor jongeren, door jongeren. Om duidelijk te maken dat wachten op psychologische hulp de problemen waar jongeren mee worstelen vaak erger maakt. Ontdek wat jij kan doen om een prioriteit te maken van psychologische hulp voor jongeren op cm.be/dagboek.
Een initiatief van CM Gezondheidsfonds
Keywords: Psychologische hulp bij jongeren