De dichtende dief - Chevreau, Eric, ....-; Elliott, Peter, ....-; Delrue, Thijs, 1979- (Averbode : Averbode, 2024)
In de Far West is eenn bijzondere bandiet aan het werk. Bij elke misdaad laat hij een gedichtje achter. Detective James Hume wordt er hoorndol van. Wie houdt die dichtende dief wel voor de gek? Hij is vastbesloten om de bandiet te vatten. Maar die zou weleens heel wat slimmer kunnen zijn dat hij denkt...
AVI M6
Genre: detective
Vierde leerjaar
Keywords: Leesboeken; Lager onderwijs