Welk pakje voor papa? - Monchoux, Céline, 1975-; Thome, Frédéric, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Het is bijna vaderdag. Floor houdt veel van haar papa. Maar ze heeft nog geen pakje voor hem. Ze piekert zich suf. Wat zou papa leuk vinden?
Leesreeks voor het 1e en 2e leerjaar - AVI E3 AVI E4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.
Keywords: Vaderdag