Dinsdag : de vloek van de blauwe puistjes - Lazar, Ralph, ....-; Swirling, Lisa, ....-; Majoor, Hanneke, ....- (Amsterdam : Condor, 2022)
Dex Kandoe en zijn klasgenoten doen mee met de finale van het Schoolkampioenschap Bekkentrekken. Spannend! Ze zijn al eeuwen aan het oefenen, want ze willen niets liever dan basisschool de Stompneus verslaan. Maar vlak voor de finale begint, krijgt bijna de hele klas ineens een heleboel blauwe puistjes. Lukt het Dex om te ontdekken wat er aan de hand is? En zal de klas op tijd van die puistjes af komen, of moeten Dex en de anderen zich terugtrekken uit het bekkentrekken...?
6-8
Tuesday: the curse of the blue spots
Keywords: Humor