De vrienden van de tuin / Een computer voor oma Mimi - Falzar, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Strip: De vrienden van de tuin: Robbe en Bas spelen in de tuin. Ze zien een kat en daarna een vlinder. De tuin zit vol leven! Benieuwd wie ze nog allemaal zullen tegenkomen... - Verhaal: Een computer voor oma Mimi: Mama en oom Cactus hebben een pakje voor oma Mimi. Het is een computer. Maar oma Mimi ziet er niet gelukkig uit. Ze weet niet of het haar wel zal lukken om met zo'n machine te werken...
AVI - E4
Keywords: Leesboeken Lager Onderwijs