De visual storytelling workshop : hoe maak je onvergetelijke foto's met je digitale camera? - Beales, Finn, ....-; Strohl, Alex, ....- (Amsterdam : Terra, 2021)
Beschrijving van een vijfstappenplan om beeldverhalen te maken met foto's die er uitspringen. Dit boek gaat over het onder de knie krijgen van een methodiek waarmee de professionele fotograaf een compact beeldverhaal - met behulp van foto´s - leert te vertellen én te vermarkten. De methodiek bestaat uit een vijfstappenplan: 1. pitchen: cliënten binnenhalen; 2. voorbereiden: moodboards, kleurpaletten, locatie verkennen; 3. maken: modellen, licht, instellingen, lenzen; 4., bewerken: ordenen, selecteren, effecten; 5. sturen: bestandsformaten, sharpening, aanleveren.
The photography storytelling workshop : a five-step guide to creating unforgettable photographs
Keywords: Digitale fotografie; Visual storytelling