Stekel in de herfst - Timmer, Harald, ....- ([Zandvoort] : Uitgeverij De Pareltuin, 2021)
Stekel is dol op de herfst, als de bladeren prachtige kleuren krijgen. Papa en mama nemen hem mee naar het bos. Daar ziet Stekel spinnen, kastanjes en paddenstoelen. Als het gaat regenen, rennen ze gauw naar huis. Oblong prentenboek met felgekleurde illustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 3 jaar.
Keywords: Herfst; Seizoenen-Weer; Prentenboek; Seizoenen