Stekel mag zijn schoen zetten - Timmer, Harald, ....- ([Zandvoort] : Uitgeverij De Pareltuin, 2021)
Sinterklaas is in het land. Stekel zet wel negen schoenen neer! Wat zal Sinterklaas daarvan vinden? Oblong prentenboek met felgekleurde illustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 3 jaar.
Keywords: Prentenboeken; Seizoenen; Sinterklaas