Hector was hier : wat het overlijden van mijn baby me leerde over geboorte, dood, kwetsbaarheid en verbinding - Vanwalleghem, Maud, 1988- (Tielt : Lannoo, 2024)
Persoonlijk verslag van een Belgische politicus over het overlijden van haar zoontje aan een zeldzame stofwisselingsziekte en het rouwproces dat ze doormaakte. Met foto's en illustraties.
Keywords: Rouwproces; Verlies baby