OCMW zakboekje 2024 : databank. (Mechelen : Wolters Kluwer Belgium, 2024)
OCMW Zakboekje Databank is de volledige databank van de Vlaamse en Brusselse OCMW’s in handig pocketformaat. In een oogopslag vindt u de actuele gegevens van duizenden functionarissen, mandatarissen en instellingen verbonden aan de OCMW’s. Tegelijk vindt u ook de volledige samenstelling van de verschillende OCMW-raden terug. Betrouwbare informatie. De gegevens in dit zakboekje zijn geactualiseerd na een grootschalige enquête bij de Vlaamse en Brusselse OCMW's. OCMW Zakboekje Databank maakt deel uit van de reeks OCMW Zakboekjes. Andere titels zijn Bestuur & sociale dienst, Bestuur en Boekhouding.
Keywords: Databank; OCMW