Lestips basis- en primair onderwijs : Poëzieweek 2024 Vlaanderen en Nederland - Iedereen Leest en Stichting Lezen en Poëziecentrum, ....- (Amsterdam : Stichting lezen, 2024)
Poëziecentrum zorgde voor een mooie selectie gedichten rond het thema "Thuis" (Poëzieweek 2024). De redacteurs van Stichting Lezen en Iedereen Leest gingen ermee aan de slag. Je vindt in de bundel 6 lestips bij één specifiek gedicht. Titels gedichten bij de lestips: Opgeruimd - Nummer 5 - Lekker wonen - Boomhut - Papa kleedt zich aan - De wereld wordt je huis
Thema: Thuis
Keywords: Basisonderwijs; Didactiek Nederlands; Poëzie