OCMW-zakboekje : Bestuur en sociale dienst 2024. - Agten, Johan, ....-; Warnez, Brecht, 1989- (Mechelen : Wolters Kluwer, 2024)
De dagelijkse taken van OCMW-medewerkers zijn vaak uiteenlopend en erg complex. Dit OCMW Zakboekje Bestuur en sociale dienst biedt u snel antwoorden en oplossingen voor alle praktijkvragen. De editie 2024 van het OCMW Zakboekje werd volledig geactualiseerd. Het Zakboekje bestaat uit drie delen: Deel I verduidelijkt de werking en de taken van het OCMW volgens het nieuwe decreet lokaal bestuur. Deel II verklaart in verstaanbare taal de specifieke procedures en terminologie. Deel III bundelt de relevante wetgeving. OCMW Zakboekje Bestuur en sociale dienst is de meest volledig gids voor wie professioneel bij de Vlaamse OCMW's betrokken is.
Keywords: OCMW zakboekje