Wouw : nieuwe methode wereldoriëntatie - onderwijs doet ertoe. (Brugge : Die Keure, 2021)
Informatief boekje omtrent de leermethode Wouw - Wereldoriëntatie - Visie - Didactiek - Structuur - Aanpak - Evaluatie - Digitale tools - Taalinitiatie - Materialen
Boekje ontvangen 2024