Belastingalmanak 2024 : editie 50 - Allard, Stephanie, ....-; Bral, Sophie, ....-; Clocheret, Angie, 1985-; De Bevere Audrey, ....- (Brussel : Larcier Intersentia, 2024)
Bestemd voor het invullen van de aangifte in de personenbelasting 2024 (inkomsten van het jaar 2023). Bereken zelf uw belasting aan de hand van de nieuwste gegevens en barema's.
Keywords: Belastingaangifte