Vademecum voor de accountant 2024. DEEL 1 : boekhoudrecht, sociaal recht en venootschapsrecht. (Mechelen : Kluwer, 2024)
Het "Vademecum voor de Accountant" deel 1 profileert zich als "dé allround gids" voor zowel de beginnende als de gevestigde accountant. Het is tevens een erg toegankelijk werkinstrument voor kmo-zaakvoerders. Het vademecum bestaat uit 4 boekdelen.
4. Vennootschapsrecht
Voortzetting van Zakboekje voor de accountant.
Keywords: Vademecum