Vademecum voor de accountant 2024. DEEL 2 : fiscaal recht. (Mechelen : Kluwer, 2024)
Het "Vademecum Fiscale Falconis is het in-stapwerk in het fiscaal recht. Professor Luc De Broe en zijn team van het Instutuut voor Fiscaal Recht aan de KU Leuven geven een toegankelijk, gestructureerd overzicht van de basismateries van het Belgisch belastingsrecht. Algemene beginselen, personenbelasting, vennootschapsbelasting en BTW worden besproken, overzichtelijk, compact en met oog voor de actualiteit. De vele voorbeelden maken de theorie bevattelijk. Het boek richt zich in de eerste plaats tot studenten in economische, juridische opleidingen. Ook voor opleidingen met fiscaliteit in de zijlijn en voor opleidingsinstituten waar een introductie in het belastingsrecht wordt gegeven, is dit boek uitermate geschikt. Daarnaast is dit onmisbare basiswerk een handige en nuttige leidraad voor iedereen die beroepshalve met fiscaliteit in aanraking komt.
3. De belasting over de toegevoegde waarde
Voortzetting van Zakboekje voor de accountant.
Keywords: Vademecum