Wilma Wonder en de duif - Luyten, Hanne, ....-; Willemen, Noëmi, ....- (Lier : Het Hannekesnest, 2023)
Wilma Wonder en haar vrienden zijn net allemaal terug van school. 'Joepie! Samen voetballen!' Wie scoort zo de eerste goal? Maar dan... 'Kom eens allemaal heel snel kijken!' Keeper Sky ontdekt iets bij de achterlijn. 'He dag duifje, wat doe jij hier? Moet jij niet aan het vliegen zijn?'
3-5
Keywords: Vriendschap