Wilma Wonder en de tak - Luyten, Hanne, ....-; Willemen, Noëmi, ....- (Lier : Het Hannekesnest, 2023)
Wilma Wonder en haar vrienden zitten samen op het plein. Ze spelen niet, ze zingen niet, er klinkt geen gelach. Wilma, Sky, Mo, Noor, Pablo en Pam vervelen zich kapot. Wat een saaie, stomme dag. Maar dan ... vinden ze een supermegamooie tak! Ze juichen en ze springen! Wat kunnen ze met die tak allemaal doen? Wel, met zo'n coole tak... kan je wel duizend dingen!
3-5
Keywords: Avontuur; Fantaseren