Het land van ooit - Vanbelle, Femke, ....-; Deman, Flore, ....- (Antwerpen : Uitgeverij Vrijdag, 2023)
Zeven vriendjes dromen van een magisch land waar alle kinderen en dieren gelijk zijn. Zal hun fantasie een deur openen? Prentenboek met gekleurde paginagrote prenten. Voorlezen vanaf ca. 3 jaar.
Keywords: Fantaseren; Prentenboek