Gedragsproblemen in de klas : basiswerk voor preventief werken met jongeren. - Horeweg, Anton, ....- (Leuven : Lannoo Campus, 2024)
Gedragsproblemen in de klas in het voortgezet onderwijs biedt een praktisch overzicht van gedragsproblemen en gedrags- en ontwikkelingsstoornissen die je bij leerlingen in het voortgezet onderwijs kunt tegenkomen en de kennis om deze leerlingen optimaal te begeleiden. Steeds vaker komen leerlingen met forse gedragsproblemen of gedrags- en ontwikkelingsstoornissen in het reguliere onderwijs terecht. Om les te kunnen blijven geven in een klas waarin steeds meer leerlingen zitten die de nodige ondersteuning behoeven, is dit boek geschreven.
Keywords: Gedragsstoornissen; Ontwikkelingsstoornissen; Secundair onderwijs