Expeditie gevoel : samen met je kind op weg naar meer emotionele intelligentie - Gielis, Steven, ....-; Leuwers, Louise Marie, ....- (Tielt : Lannoo, 2024)
Handboek voor het stimuleren van de emotionele ontwikkeling van kinderen, met aandacht voor de basisprincipes van emotionele intelligentie en praktische handvatten, tips en oefeningen. Met tekeningen en schema’s in twee kleuren.
Keywords: Emotionele intelligentie kinderen; Sociale vaardigheden kinderen