Het zwembad - Israel, Sandra, ....-; Thielemans, Lieke, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode - Plantyn, 2024)
Op een warme zomerdag nam het zwembad een besluit: "Ik wil ook eens vrijaf. Lekker zwemmen en eropuit;" Een humoristisch rijmverhaal over een erg warme zomer, er even tussenuit willen en op vakantie gaan
Voor tweede en derde kleuterklas
Keywords: Prentenboek; Vakantie; Zwembad; Gevoelens-Gedrag