Chaos in het kippenhok - Baud-Stef, Sylvie, ....-; Moreau, Emanuelle, ....-; Vanbrabant, Roger, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Zoals elke zomer spendeert Kato haar vakantie bij haar grootouders op het platteland. Haar oma en opa hebben onlangs een kip geadopteerd, Cappuccino. In het pluimveebedrijf naast het huis van haar grootouders leven echter nog een heleboel kippen in erbarmelijke omstandigheden. Kato besluit om actie te ondernemen …
Doelgroep: Lager onderwijs, 2e en 3e graad
Keywords: Dieren