Het lijkt wel een eiland - Coudol, Élisabeth, ....-; Barborini, Bob, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Papa, Wies en Lili nemen de fiets. Ze gaan een dagje naar het strand. Daar beleven ze wel heel bijzondere avonturen...
Leesreeks voor het 1e en 2e leerjaar - AVI E3 AVI E4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.
Keywords: Naar zee - strand