De onvergetelijke vakantie - Dupin, Olivier, ....-; Yuio, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
On-ver-ge-telijk! Dat is wat de vakantie volgens Alexis' papa zal worden dit jaar. Een vakantie waarvan het hele gezin kan genieten. Maar eerst moet het gezin nog op de bestemming raken: een idyllisch dorpje aan zee. En dat loopt niet meteen van een leien dakje! De vakantie zal zeker onvergetelijk zijn, maar op welke manier?
AVI M6
Genre: humor
Vierde leerjaar
Keywords: Leesboeken; Lager onderwijs