Mijn beste vriend / 62 dagen plezier - Falzar, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Strip: Mijn beste vriend: Robbe is de beste vriend van Piet. Daarom mag hij met Piet mee naar zee. Dat wil hij graag. Maar Bas moet dan ook mee. Want Bas is zijn beste vriend. - Verhaal: 62 dagen plezier!: de vakantie komt eraan. 62 dagen om te vullen met leuke dingen. Robbe heeft alvast een lijstje gemaakt. Kamperen in de tuin, ijsjes eten, appeltaart bakken...
AVI - E4
Keywords: Leesboeken Lager Onderwijs