Amiens' Nederlands-Arabisch woordenboek - Amien, Sharif, ....- (Rotterdam : Arabisch-Nederlandse Uitgeverij (ANU), 2011)
Het meest uitgebreide woordenboek dat tot nu toe in Nederland en Belgie is verschenen en bestaat uit twee delen, het Nederlands-Arabische deel bevat (50.000) woorden met foto`s, Arabisch-Nederlandse deel bevat (90.000)woorden en het standaard Arabisch is gevocaliseerd en speciaal ontwikkeld voor gebruik in het onderwijs en voor dagelijks gebruik, deze woordenboeken bevatten enorm veel moderne woorden.
Keywords: Nederlands-Arabisch.; Woordenboek