Stekel in het bos - Timmer, Harald, ....- ([Zandvoort] : Uitgeverij De Pareltuin, 2024)
Stekel is met zijn beste vriendje in het bos. Hij klimt in een boom en maakt een mooie hut. Oblong prentenboek met felgekleurde illustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 3 jaar.
Keywords: Bos; Natuur; Prentenboek; Vriendschap