Bob Popcorn - Rinck, Maranke, ....-; van der Linden, Martijn, ....-; van der Linden, Martijn, ....- (Antwerpen : Querido, 2024)
Ellis houdt enorm van popcorn. Ze maakt het iedere middag in de magnetron. Maar op een dag gebeurt er iets raars. Een maïskorrel wil niet poffen. Hij groeit en groeit, tot hij zo groot is als een kiwi. Uit de korrel ploppen twee beentjes en twee armpjes! Het wordt een mannetje. En hij kijkt heel erg boos...
Kinderboekwinkelprijs 2020
Keywords: Explosief karakter; Popcorn