Cultuurcodex - Decalf, Lieselot, ....-; Naets, Marie-Laurence, ....- (Brussel : Politeia, 2024)
Samenvatting In zes publicaties bundelt de Vereniging voor Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG), in samenwerking met Inforum, alle relevante wet- en regelgeving met betrekking tot het lokale cultuurveld: 1. Lokaal cultuurbeleid -2. Cultureel erfgoedbeleid -3. Intergemeentelijke samenwerking -4. Participatie
4. Participatie 2e editie afgesloten op 17 december 2024
Editie in samenwerking met Inforum en de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten
Keywords: Cultuurcodex; Lokaal cultuurbeleid