Cirkelen in het team : een doos vol vragen. (Heule : Ligand, 2018)
Verbinding is het antwoord tot het succes van een team. Hoe meer teamgenoten van elkaar weten wie ze zijn, hoe ze zich voelen, wat hun interesses zijn, hoe je best met hen kan samenwerken, … hoe meer het vertrouwen in het team groeit. Een doos vol vragen biedt je de mogelijkheid om met jouw team cirkelgesprekken te voeren. Deze kaarten helpen je om relaties tussen collega's te versterken en om te spreken over wat er echt leeft in het team. ​
Keywords: Conflicthantering ; werkvloer