Cirkelen in het gezin :. (Kortrijk : Ligand, 2021)
Deze doos vol vragen is een ideale tool om cirkelgesprekken op te zetten binnen families. De kaarten helpen om datgene bespreekbaar te maken wat echt belangrijk is. Hoe meer men van elkaar weet, wat men voelt, wat de interesses zijn, ... hoe beter men elkaar begrijpt. 120 eenvoudige vragen om op zoek te gaan naar verbinding binnen jullie gezin. Er zijn 4 soorten kaarten: Voelen in mij (geel), Diepe betekenis voor mij (rood), Zijn in en rond mij (blauw) en Wereld rond mij (groen).
Ligand is pionier in het trainen van mensen in het omgaan met conflicten binnen onderwijs en jeugdhulp
Mee ontwikkeld vanuit de praktijk van Positieve Heroriëntering
Voor leeftijd 9 tot 11 jaar
Keywords: Conflicthantering; Klasklimaat, leefklimaat; Vertrouwen