Leiden met je hart : lessen van een leven met paarden - Hamilton, Allan J., ....-; Farkas, Robert, ....- (Amersfoort : Bloemendal Uitgevers, 2017)
Werken met paarden kan een openbaring voor je zijn. Hun zachte ogen, ontembare kracht en verlegen eerlijkheid laten je een glimp zien van hoe de gedachtegang van het paard volkomen verschilt met die van ons. Allan J. Hamilton, een neurochirurg en een pionier in therapie met behulp van paarden, vertelt oprecht wat paarden hem hebben geleerd over vergeving, waarachtig leiderschap, moed en liefde.
Keywords: Levenskunst; Mens en dier; Paarden