Smile Safari : instagramgids voor de mooiste fotolocaties in België - Smile Safari; Vanderbruggen, Berten, ....-; Vandenbosch, Cleo, ....-; Akgun, Suzanne, ....- (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2021)
Smile Safari gidst je langs de meest originele fotolocaties van het land. Dit boek brengt je naar Instagrammable plekjes in België die jouw Instagram feed zullen doen knallen. Ga op avontuur en ontdek ook plaatsen die je op het eerste gezicht stomweg voorbij zou lopen, maar die wel ontzettend leuk zijn op beeld. Geef je ogen en die van al je volgers de kost! Of je nu gek bent op felle kleuren, architecturale hoogstandjes of ongerepte parels in de natuur: in dit boek vind je zeker de inspiratie voor een dagtrip of weekendje weg. En waar je ook gaat, vergeet je lach niet. Smile!
Keywords: Toerisme