In verbinding met paarden : het polyvagaalprincipe als basis voor effectieve therapie. - Bailey, Rebecca A., ....- (Amersfoort : Bloemendal Uitgevers, 2022)
Dit boek introduceert door paarden ondersteunde therapie, de polyvagaaltheorie, de doelgroepen waarop deze van toepassing zijn, en een verscheidenheid aan oefeningen die de theorie in interventies met paarden integreert. Door het hele boek heen wordt het begrip “het bieden van veilige ruimtes” besproken en verwerkt in aanbevelingen voor behandeling.
Keywords: Equitherapie; Polyvagaalprincipe