Donsdag - Dieltiens, Kristien, 1954-; Verstegen, Jeska, ....- (Tielt : Lannoo, 2024)
Een beste vriend hebben is super, vindt Gaston. Samen met Fons durft hij veel meer. Maar op een dag wil Fons zijn vriend niet meer zijn. Gaston is verdrietig. Hoe los je zoiets op? Zijn ouders hebben het druk. Zij zitten met een tweede kindje in hun hoofd. Dan krijgt hij van zijn opa een eend cadeau. Kan een eend een beste vriend worden? En wat moet hij met het nieuws dat zijn ouders voor hem hebben? Een warm boek over vriendschap en verlies voor lezers vanaf 7 jaar
Keywords: Gezinsuitbreiding; Verlies; Vriendschap