Dwars & Co - Hop, Rico, ....-; Schel, Bas, ....- (Tielt : Lannoo, 2022)
Heb jij dat ook weleens? Dat je vreselijke jeuk hebt op plekken waar je nét niet bij kunt? Of dat er nog maar een piepklein velletje toiletpapier aan de rol hangt, nét nadat je een grote boodschap hebt gedaan? Of dat er plots alleen nog maar ijskoud water uit de douche stroomt? Je denkt zeker dat zulke dingen zomaar gebeuren? Dat het soms gewoon flink tegenzit... Fout! Deze dingen gebeuren niet zomaar. Echt niet. Dit is het sluwe werk van... De dwarsliggers. Een dolkomisch avontuur over kleine, gekke wezentjes die werken voor Dwars & Co. Een bedrijf dat maar één taak heeft: mensen het leven zuur maken! Met héél veel tekeningen!
Voorlezen vanaf 7 jaar, zelf lezen vanaf 9 jaar
Keywords: Avonturenverhalen; Fantasieverhalen; Humor